Wij maken de trap die u wenst

Boelot Metaalbewerking is ook gespecialiseerd in maatwerk op het gebied van binnen- en buitentrappen voor woningen als kantoren, bedrijven en winkels. Denk aan brand- en vluchttrappen en trappen van het balkon naar de tuin.

 Thermisch verzinkte trappen voor lange levensduur

Onze buitentrappen worden thermisch verzinkt, om het staal tegen wind en regen te beschermen. Zo kan de trap er tientallen jaren tegen. Deze periode kan nog worden opgerekt door poedercoating.

Veiligheid is onze prioriteit

Bij het ontwerp van de trap speelt de veiligheid een belangrijke rol. Daarbij letten we vooral op de functie en het type gebouw. Gaat het bijvoorbeeld om een appartement, winkel of een kantoor? Ook de hoogte speelt een rol. Alle trappen worden nauwkeurig getekend volgens de eisen van het Bouwbesluit.

Montage of plaatsing van uw trap? Geen probleem

Wij zorgen niet alleen voor het ontwerp en de productie, maar desgewenst zorgen we ook voor de montage en plaatsing ter plekke. Daarbij nemen we de volledige verantwoordelijkheid. U hoeft verder dus nergens meer aan te denken.

Stijlvolle roestvrijstalen designtrappen

Trappen moeten natuurlijk vooral veilig zijn, maar wij bewijzen dat ze er ook heel mooi uit kunnen zien. De strakke designtrappen, uitgevoerd in roestvrij staal, zijn een mooie eyecatcher voor uw woning. Of ze zorgen voor een stijlvolle entree van uw bedrijfspand. Daarbij is het mogelijk om de trappen uit te voeren in de door u gewenste ral- kleuren voor een extra mooi resultaat.

Vluchttrappen met bordessen voor kamerverhuur

In Den Haag zijn veel woningen bestemd voor kamerverhuur. Hiervoor hebt u wel een vergunning nodig van de gemeente. Een veilige vluchttrap met bordes is een van de voorwaarden die de gemeente stelt. Boelot heeft veel ervaring om snel een veilige trap te plaatsen. En onze prijzen zijn zeer aantrekkelijk.

Meer weten? Neem contact op

Wij denken graag met u mee. Bel Boelot Metaalbewerking: 070 3458449.

Boelot heeft balkonhekken geleverd in onder meer Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Zoetermeer, Bleiswijk, Westland, Rotterdam en omstreken.