Balkonrenovatie: Boelot geeft uw balkon een tweede leven

Wat is er fijner dan lekker relaxen op uw fijne balkon? Maar in het Nederlandse klimaat is onderhoud nodig om uw balkon in een topconditie te houden. Een balkon in slechte staat is onveilig, voor u en voor uw buren. Denk aan afbrokkelend beton of loszittende stenen, maar ook de metalen draagconstructie is aan slijtage onderhevig.

We bedenken en ontwikkelen oplossingen voor onder andere Verenigingen van Eigenaren, woningbouwcorporaties, vastgoedbedrijven en bouwondernemingen.

Investeer in een grondige aanpak, dan kan uw balkon er weer tientallen jaren tegen!

 Boelot zoekt eerst de échte oorzaak van het probleem

De renovatie van een balkon is eigenlijk alleen zinvol als u het echte probleem bij de bron aanpakt. Want wat is nu precies de oorzaak van de lekkages? En waar en waarom brokkelt dat beton eigenlijk telkens weer af?

 Onze aanpak werkt écht

Een snelle aanpak heeft alleen een tijdelijk effect heeft. Uw balkon ziet er weer even mooi uit, maar al snel doemen dezelfde problemen weer op. Even een paar loszittende stenen vervangen, of een kleine herstelbeurt aan het beton is dus niet genoeg. Daarom komen we altijd ter plekke inspecteren. Alleen zo kunt u rekenen op een aanpak die écht werkt.

Oplossing is maatwerk

Die zoektocht kan verschillende oorzaken blootleggen. Zo kan de vloer niet goed op afschot liggen waardoor er water blijft staan. Misschien zijn de doorvoeren kapot en ook betonrot is hardnekkig.

Door corrosie van de wapening in het beton breekt het beton en ontstaan vervelende scheuren. En bij de stenen boven het raam ontstaan vaak problemen, omdat het staal in de kozijnen uitzet door roestvorming, met alle gevolgen van dien.

Voor alle problemen heeft Boelot Metaalbewerking met de kennis en ervaring de gepaste aanpak in huis.

Wij verzorgen de complete renovatie van uw balkon, inclusief metselwerk

Wij verzorgen desgewenst de complete facelift voor uw balkon. Dus niet alleen de dragende metalen constructie, maar ook het metselwerk en andere werkzaamheden.

Zo weet u zeker dat de klus netjes wordt geklaard. Er is dus maar één aanspreekpunt en u hoeft verder nergens aan te denken.

Speciale wensen? Vraag het ons

Hebt u speciale wensen? Aarzel niet om vragen te stellen. Wij denken graag met u mee. Bel Boelot Metaalbewerking: 070 3458449

Boelot heeft balkonrenovaties gedaan in onder meer Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Zoetermeer, Bleiswijk, Westland, Rotterdam en omstreken.