Balkonhekken: Boelot maakt van uw balkon een veilige plek

Boelot levert uw balkonhek voor een aantrekkelijke prijs, inclusief alle benodigde standaard bevestigingsmiddelen, muurplaten, pootjes, en hoekverbinders.

ONZE STANDAARD BALKONHEKKEN ZIJN DIRECT LEVERBAAR TEGEN EEN AANTREKKELIJKE PRIJS VAN 119 EURO PER METER.

 De boven- en onderligger bestaat uit een vierkante buis van buis 40x40milimeter en we gebruiken ronde spijlen (afmeting 12 millimeter).

Onze balkonhekken zijn veilig en gaan lang mee

Uiteraard voldoen onze balkonhekken aan de strengste eisen en normen. Het ontwerp is ontworpen volgens alle regels en voorschriften uit het bouwbesluit.

De hekken zijn ook altijd thermisch verzinkt volgens de strenge NEN- en ISO 1461-richtlijnen. Het extra zink beschermt het hek tegen de aantasting van regen en wind. Bovendien behoudt het metaal zo ook zijn sterkte. Daardoor zijn Boelot balkonhekken veilig en gaan ze lang mee.

Wij zorgen indien gewenst voor snelle, correcte plaatsing

Het Boelot-team zorgt ook voor een snelle, correcte plaatsing van uw balkonhekken. Vooraf komen we ter plekke alles keurig inspecteren en opmeten. Zo komt u later niet voor verrassingen te staan. We nemen de volledige verantwoordelijkheid. U hoeft verder nergens meer aan te denken.

Verkrijgbaar in verschillende ral-kleuren en uitvoeringen

Wilt u liever een frisse of chique kleur? Geen probleem. Wij kunnen de balkonhekken leveren in diverse ral- kleuren. En hebt u nog speciale wensen voor de uitvoering? Wij denken graag met u mee. Voor ons bestaat er niets mooiers om uw wens om te vormen tot een prachtig eindresultaat.

Aarzel niet om vragen te stellen. Wij denken graag met u mee. Bel Boelot Metaalbewerking: 070-3458449.

Boelot heeft balkonhekken geleverd in onder meer Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Zoetermeer, Bleiswijk, Westland, Rotterdam en omstreken.