Boelot metaalbewerking: een sterk staaltje vakmanschap

Eigenaar Ron de Boer: “Wij zijn trots dat Boelot Metaalbewerking meer dan 50 jaar actief is onder dezelfde naam.”

Boelot is een veelzijdig metaalbewerkingsbedrijf in Den Haag. Bij ons kunt u terecht voor uiteenlopende vragen en wensen op het gebied van metaalbewerking. We hebben verschillende ijzers in het vuur, zoals balkonhekken, tuinhekken, constructiewerkzaamheden, balkonrenovaties, vlucht- en brandtrappen. Daarnaast richten we ons op inbraakbeveiliging en staal op maat.

Voor bedrijven en particulieren

Door vakmanschap en doorzettingsvermogen komen we altijd tot een goed resultaat. Resultaat? Een tevreden en trouwe klantenkring. Hoofdzakelijk in Den Haag en omgeving. Vooral voor het bedrijfsleven, zoals aannemersbedrijven. Maar ook voor particulieren.

Boelot metaalbewerking: veelzijdigheid sinds 1961

Het verhaal van Boelot begint in 1961. Piet de Boer richt een siersmederij op als antwoord op de stijgende vraag van de verlichtingsindustrie, schemerlampen, plafonnières. Later komen daar ook andere smeedijzeren tafels en stoelen bij.

Al snel vonden ook aannemers de weg naar de firma met allerlei opdrachten, uiteenlopende. Hierdoorgroeide Boelot uit tot een allround metaalbewerkingsbedrijf. En die veelzijdigheid is nog steeds één van de belangrijkste troeven. We pakten alles aan.

1982: zoon Ron de Boer komt in bedrijf

In 1982 fris bloed voor het bedrijf. Ron de Boer, zoon van oprichter Piet, versterkt het metaalbewerkingsbedrijf. En dat is geen toeval. Al als 11-jarige jongen duikt Ron regelmatig op in de werkplaats. “Wat ik daar allemaal zag vond ik prachtig. En ik vind het nog steeds prachtig. Het is vooral mooi dat je de wensen van klanten kunt omvormen tot een tastbaar eindresultaat. Een vak om trots op te zijn. Bij ons is het nooit saai.”

Ron volgt verschillende opleidingen en samen met zijn vader bouwt het duo het bedrijf verder uit met een uitgebreider assortiment.

1999: Ron de Boer neemt Boelot over

In 1999 neemt Ron de Boer de zaak over van zijn vader. Stormachtige ontwikkelingen

Hij koopt een belendend pand, investeert in nieuwe CNC-gestuurde machines en halfautomaten. Ieder nieuw ontwerp wordt getekend. Auto-Cad doet zijn intrede bij het tekenen van alle nieuwe ontwerptekeningen.

Steeds meer mogelijkheden

Bewerking van metaal kent tegenwoordig geen grenzen meer. Voor ons is bijna niets onmogelijk. Kwaliteit staat voorop. Onze brede trouwe klantenkring is het beste bewijs.

Onze ijzersterke troeven:

  • snelle levertijden
  • aantrekkelijke prijzen
  • maatwerk: andere uitvoering, of speciale kleur
  • veelzijdigheid, niets is onmogelijk

 Speciale wensen? Vraag het ons.

Mensen denken al snel dat ze weten wat de mogelijkheden zijn. Maar vaak kan er meer dan u denkt. Hebt u speciale wensen? Aarzel niet om vragen te stellen.Wij denken graag met u mee.       Bel Ron de Boer via 070 3458449.